Verhoogde voerbak kat | Keramiek | Hoog model | Dubbele bakjes

€49.99  €39.99
Korting: 20%

Uitverkocht

Verhoogde voerbakjes

Kattenvoerbakjes die hoog zijn en waar je kat lekker comfortabel uit kan eten? Deze dubbele voerbak is een aanwinst voor jouw huishouden. Door de verhoogde voerkommetjes voorkom je pijn aan de nek en wordt er minder gemorst. De eetbakjes kunnen tijdens het eten of slobberen niet eraf schuiven, omdat de kleine rand rond de kommetjes dit voorkomt. De schattige eetbakjes blijven dus mooi op zijn plek!
Indien je vloerverwarming hebt is dit eettafeltje ook een goed idee, zo blijven de kattenbrokjes lekker vers.

Deze katten-eettafel is verhoogd waardoor je dier een optimale houding heeft tijdens het eten. Dit voorkomt nek- en rugklachten bij je diertje.
De voerbakken zijn 13 cm breed en 5 cm hoog en daarmee groot genoeg voor een hele dag eten en drinken voor je kat. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt is keramiek, waardoor ze prettig zijn om uit te eten. De twee bakken kunnen voor voedsel worden gebruikt, bijvoorbeeld voor nat- en droogvoer. Of voor vloeistoffen zoals kattenmelk en water.

poezenparadijs-vinkje  Voorkomt nek- en rugklachten van je kat
poezenparadijs-vinkje  Hoogwaardig keramiek
poezenparadijs-vinkje  Gemakkelijk te verschonen
poezenparadijs-vinkje  Geschikt voor zowel nat- als droogvoer

De eettafel en de voerbakjes erop zijn gemakkelijk schoon te houden, omdat het allemaal losse elementen zijn. De pootjes in houtlook hebben een speciaal laagje waardoor deze waterafstotend zijn.

Ook voor een kleinere kat of kitten is dit tafelmodel geschikt.

Algemene informatie:
- Dubbele voerbak op hoogte
- Gewicht: 2 kg
- 480 ml inhoud per bakje
- Verkrijgbaar in wit
- Afmetingen: 37x10x11CM