Automatische voerbak | met chip | dog-proof

Beperkt aanbod: De voerbak met chip

Deze automatische voerbak is dé ideale oplossing voor jouw probleem! Stel nou je moet ineens langer werken. Er komt onverwachts een afspraak of je moet spoedig ergens naar toe. Dan kan het soms heel lastig zijn om je kat op tijd zijn brokjes te geven. Dit is voor de kat en voor jezelf een hele nare situatie. Een kat houdt heel erg van routine en verwacht het eten op een bepaald tijdstip.

Wij hebben de oplossing: de automatische voerbak met chip is speciaal gemaakt om alleen jouw kat te eten te geven. Deze high-tec voerbak werkt door middel van een infrarood-sensor en herkent de chip die jouw kat om de hals draagt. Je kunt 1 tot 4 maaltijdmomenten op een dag instellen (bijvoorbeeld in de ochtend, middag en avond + een tussendoortje). Het LCD schermpje wijst zich van zelf en is makkelijk te bedienen.
De voederbak is gemaakt voor meerdere huisdieren. Heb je bijvoorbeeld een hond die altijd de brokjes van de kat opeet? Dan is deze voerautomaat ideaal. Want dit is een kattenvoerbak waar de hond niet zomaar bij kan!  Dus jij bepaalt hoeveel je dier(en) eten! Je kunt zelfs instellen hoe lang jouw kat de tijd heeft om de maaltijd op te halen. Dit kan tussen 5 en 30 minuten. Doordat de voerbak is afgesloten, blijft het voer lang goed.

Jouw voordelen op een rij:

poezenparadijs-vinkje  Geen omkijken meer naar voedertijden, stel gewoon makkelijk een schema in
poezenparadijs-vinkje  Doordat het voer altijd afgesloten is, blijft het lang goed
poezenparadijs-vinkje  Stel bij meerdere huisdieren zelf hoeveel brokjes elke kat krijgt
poezenparadijs-vinkje  Mocht er een stroomuitval zijn of de stekker uit het stopcontact raken blijft de voerbak actief
poezenparadijs-vinkje  Middels het lampje zie je als de batterij leeg raakt en kun je deze op tijd verwisselen

De voerbak loopt op 4 batterijen. Bij een normaal gebruik houden deze voor 6 maanden gebruik. Op de achterkant van de voerbak is een lichtje aangebracht waar je aan kunt zien of de batterij bijna leeg is. Dan zal er namelijk een rood lampje gaan knipperen. Het LCD schermpje is makkelijk in gebruik en krijgt stroom door een USB kabeltje. Dus mocht de stekker uit het stopcontact gaan, werkt de voerbak zelf wel nog.
 

Algemene informatie:

- Infrarood sensor
- 6 maanden op batterij
- 1 tot 4 maaltijden per dag
- Met timer functie
- 1 meegeleverde chip
- Met USB kabel 110-240V
- Inhoud: 1 liter
- Afmetingen: 38x24x6 CM
- Verkrijgbaar in blauw
- Gewicht 2 kg