Automatische kattenvoerbak met app | Met camera en microfoon

€199.99

Maak kennis met de Petfeeder!

Deze slimme voerbak is een absolute must-have voor iedere kattenvriend die vaak van huis is. Altijd al willen weten wat je kat allemaal thuis uitspookt? Met deze automatische kattenvoerbak kun je onderweg via een kleine camera een oog hebben op je poes of kater die thuis is. De voerbak beschikt over WiFi en kan daarom met je smartphone worden verbonden. Via een app kun je onderweg je beestjes voeren, met ze praten, een eet-schema instellen en gewoon even kijken of alles in orde is.

De automatische kattenvoerbak (model F3) beschikt over een microfoon, camera, de mogelijkheid tot opnemen van een spraakbericht en veel andere handige functies. Hierdoor is deze kattenvoerbak optimaal om je kat te voeren als je langer van huis bent. Je kunt een voer-schema instellen waardoor je kat op bepaalde tijdstippen van de dag voorzien wordt van vers voer. Je hebt geen omkijken meer naar voertijden of dat je op tijd thuis hoeft te zijn!

Vanwege het gemak zou je een Petfeeder moeten aanschaffen.
Dit zijn de voordelen:

    poezenparadijs-vinkje  Met app van afstand te regelen
    poezenparadijs-vinkje  Automatisch in te stellen voedertijden
    poezenparadijs-vinkje  Tot 6 maaltijden per dag in te stellen, voor zolang jij wilt
    poezenparadijs-vinkje  Doseer het eten in handige porties in een hoeveelheidsgrootte van 1 tot 12
    poezenparadijs-vinkje  Stel een persoonlijke maaltijdoproep in van 10 seconden
    poezenparadijs-vinkje  Door de hoge resolutie camera en microfoon hoor en zie je wat je kat doet
    poezenparadijs-vinkje  Je hebt een 180° groothoekcamera met nachtzicht

In deze kattenvoerbak doe je droogvoer van 5-15 mm (dus de meest gangbare merken). Het is niet geschikt voor natvoer.

De PetFeeder houdt alles zelf in de gaten. Vanaf de buitenkant van de voerbak kun je zien hoeveel droogvoer er nog in zit. De kattenvoerbak geeft automatisch een seintje als het eten op is of als het niet gelukt is om je beestje te voeren. Het etensbakje is met een roestvrij stalen laagje bedekt waardoor het makkelijk schoon te maken is. De Petfeeder werkt op een kabel of usb.
 

Check hier hoe de app werkt: https://www.youtube.com/watch?v=jJNRXslh3yE

Algemene informatie:

- Afmetingen: 22x22x28CM
- Inhoud: 2,8 liter
- Gewicht: 1,85 kg
- Werkt met WiFi
- Kabel van 110-240V
Lees de Review
Fijn apparaat. Heb er laatst een tweede bijgekocht want ik heb twee katten. Het leukste aan de voerbak is dat je kunt kijken wat er gebeurt. En er is echt goed beeld ook. Maar omdat ik er eerst maar eentje had, zag ik dat Robber bijna alleen maar uit het bakje kon eten. Lekker sociaal. Nu met twee van die automatische voerbakken is de rust wedergekeerd :) Wel een rib uit mijn lijf, maar ja. Het zijn je kinderen he haha.
Datum toegevoegd: 03/02/2022 door Janneke