Hoge krabpaal "Wolkenkrabber" | Max 2.86 m. | Beige of blauw

€64.99

Maak keuze:


Hoog klimmen in de "Wolkenkrabber"

Valt jouw krabpaal ook wel eens (bijna) om? Vooral bij grotere katten kan het wel eens voorkomen dat goedkope en instabiele krabpalen gaan wankelen of omvallen. Dit is voor jouw kat heel erg gevaarlijk. Daarom bieden wij een krabpaal aan, die je veilig vast kunt zetten aan het plafond. Dit geeft jou rust en jouw kat heeft ongetemd plezier. Door deze ultieme veilige krabpaal kan jouw kat wild en speels zijn zonder dat er iets kan gebeuren.  

Met deze krabpaal zullen jouw katten urenlang plezier hebben. Lekker hoog in de krabpaal klimmen, zoals ze dat buiten ook zouden doen in bomen. Doordat ze zich kunnen uitleven, zullen ze jouw dure meubels met rust laten. Deze hoge krabpaal is speciaal gemaakt om de kattennageltjes te scherpen en bestaat uit diervriendelijk materiaal.

De voordelen van jouw nieuwe hoge krabpaal:

poezenparadijs-vinkje Veiligheid, stabiliteit én plezier
poezenparadijs-vinkje Bevestiging aan het plafond
poezenparadijs-vinkje maximaal 2.86 m. hoog
poezenparadijs-vinkje Verstelbaar in hoogte
poezenparadijs-vinkje Met extra instructiefilmpje

De elementen van de krabpaal zijn makkelijk in elkaar te zetten en vast te maken. De krabpaal is maximaal 2.86 m. hoog, dit kun je zelf bepalen. Je kunt voor een gedetailleerde uitleg ook het filmpje hieronder bekijken. Je hebt de keuze uit een beige of een blauwe krabpaal. Kijk vooral wat bij jouw inrichting past.

Beschikbare kleuren:
Beige of blauw. Maak je keuze uit de opties.

Algemene informatie:
- Hoogte maximaal 286 cm.
- Gewicht: 8.5 kg
- Verkrijgbaar in beige of blauw