Katvriendelijke bloemen

Katvriendelijke bloemen koop je bij Het Poezenparadijs!
Wat zijn eigenlijk katvriendelijke bloemen? Misschien heb je er nog niet bij stilgestaan maar veel bloemen zijn giftig voor katten. Niet alle katten zullen de bloemen in je huis eten. Echter, op bepaalde leeftijd van je kat kan het gedrag veranderen. Als je dus nu een kat hebt die niet aan je bloemen zit hoeft dit niet zo te blijven. Vaak merk je ook niet gelijk dat bloemen worden gegeten aangezien er soms maar hele kleine stukjes uit zijn. Toch kunnen kleine beetjes van giftige bloemen voor katten gevaarlijk zijn. Daarom is het van belang dat je uitstluitend katvriendelijke bloemen bij je in huis neemt. Sommige bloemen zijn niet giftig voor katten, denk hierbij aan een Orchidee, Roos, Leeuwenbek of Bromelia. Maar wat hebben al deze katvriendelijke bloemen gemeen? Ze kunnen toch worden kapotgemaakt door jouw kat. Soms plassen katten in bloempotten of bijten er stukjes uit. Katten vinden het ook heel fijn om voorwerpen, zoals vazen, van tafels te schuiven. Dit heb je zeker ook wel eens gemerkt. De bloem gaat uiteindelijk kapot en dit vinden wij heel zonde.

Het Poezenparadijs heeft voor dit probleem een oplossing verzonnen. Waarom uitsluitend katvriendelijke bloemen aanschaffen, als je elke bloem die je wilt in huis kunt nemen zonder dat deze gevaarlijk is. Onze oplossing: kunstbloemen! Misschien ben je hier zelf nog niet op gekomen of wist je niet welke bloemen gevaarlijk zijn voor katten. De gevaarlijkste bloemen voor katten zijn overigens: Narcissen, tulpen, Hyacinten en Amaryllis. Wat zonde om al deze mooie bloemetjes niet in huis te kunnen nemen. Daarom hebben wij de meest gangbare bloemen als kunstbloemen in ons assortiment opgenomen. Zo kun jij veilig genieten van je sierbloemen en blijft jouw viervoeter gezond.

Bij ons vind je daarom een grote keuze aan kunstbloemen. Deze bloemen van het merk 'By Lilly' zijn speciaal uitgekozen voor hun goede kwaliteit en realistisch uiterlijk. Deze luxe bloemen versieren elke woning en zijn een must-have voor iedere kattenvriend die op de gezondheid van zijn viervoeter let. Door deze leuke kunstbloemen haal je kleur in huis en hoef je, je niet druk te maken over welkende bloemen of het verschonen van water. Deze kunstbloemen blijven jarenlang mooi en kun je makkelijk met een droog doekje schoonmaken. Geef kunstbloemen ook eens als cadeau! De bloemen van 'By Lilly' worden door ons feestelijk verpakt. Want katvriendelijke bloemen die lang goed blijven zijn onze passie!