Luxe design kattenbak met lade

€144.99  €124.99
Korting: 14%

Uitverkocht

Luxe design kattenbak met lade voor jouw viervoeter

Deze bijzonder mooie design kattenbak is een verrijking voor elke kattenliefhebber. Het past in nagenoeg elk interieur en heeft een luxe uitstraling. Deze kattenbak is vooral een must-have voor een baasje dat iets speciaals in het interieur wilt hebben.
Want een gewone kattenbak is vaak niet aantrekkelijk om naar te kijken. Toch staan kattentoiletten vaak in de woonkamer, gang of andere zichtbare ruimtes.

Jouw voordelen op een rij:
poezenparadijs-vinkje  Luxe design
poezenparadijs-vinkje  Makkelijk te verschonen
poezenparadijs-vinkje  Inclusief schepje

Let op de afmetingen! (60 x 38 x 45 cm) Deze kattenbak is ten opzichte van andere 'normale' kattenbakken een groot model.

Aan de voorkant van de kattenbak is een klep met magneetje bevestigd dat ervoor zorgt dat je het kattentoilet makkelijk schoon kunt maken. De uitneembare binnenbak zorgt ervoor dat je het kattengrit makkelijk weg kunt gooien en kunt verschonen. Als je kat van het toilet afkomt is het handige rooster ideaal geschikt om kattenkorreltjes van de kattenpootjes te laten vallen. Zo blijft het grind bij de kattenbank en blijft jouw huis mooi schoon.

Deze luxe kattenbak wordt geleverd met een schepje, een roostertje en een rolletje afvalzakjes. Je hoeft dus voorlopig even nergens meer aan te denken. Als het op is kun je verder gaan met bijvoorbeeld boterhamzakjes.

Voor het opbouwen is een handig instructiefilmpje toegevoegd, maar uit ervaring weten we dat het zich eigenlijk vanzelf wijst.
Verder is dit kattentoilet voorzien van een opbergruimte voor de zakjes en een houdertje voor het kattenbakschepje. Zo hoef je deze niet steeds ergens anders op te bergen. Alles bij elkaar dus!

Voor welke soort kat is deze kattenbak geschikt?
Wij willen dat je kat tevreden is. Daarom geven wij bij onze producten steeds eerlijk aan voor welke soort kat het product geschikt is. Lees daarom altijd eerst even onze productteksten door.

Deze kattenbak is vooral geschikt voor normale tot kleinere katten. Voor grote raskatten of katten met overgewicht kun je het beste kijken naar een ander model kattenbak. Denk eraan dat de geschikte grootte van een kattenbak 1,5 keer de lengte van je viervoeter moet bedragen, gemeten van neus tot staart. Voor grote katten hebben wij ook andere kattenbakken in ons assortiment. Neem daar gerust een kijkje!

Algemene informatie:
- Magnetische klep
- Verkrijgbaar in wit/creme
- Met houten voetstukken
- Afmetingen: 60 x 38 x 45 cm

Handige tip: let op dat je de binnenbak goed aanduwt bij het plaatsen. Anders kan er lekkage ontstaan.

Lees de Review
Ik was al langer op zoek naar een model kattenbak dat geen doorn in het oog is! Gelukkig deze dan tegengekomen. Voor de prijs krijg je een echt luxe kattenbak die je overal neer kunt zetten, voor mij vooral handig omdat ik geen aparte kamer heb voor de kattenbak. Zeer tevreden.
Datum toegevoegd: 20/05/2022 door Susan