Kattenbak (half) automatisch | makkelijk schoonmaken | “Wiegje”

Half-automatisch kattentoilet voor meer gebruiksgemak

Dit half-automatisch kattentoilet is een erg gemakkelijk te verschonen kattenbak. Deze handige kattenbak is ideaal voor als je druk bent of gewoon geen zin hebt om de kattenbak te verschonen.
Zodra de kattenbak vol is, kan deze zachtjes heen en weer terug worden geschud. Hierbij vallen de vuile korreltjes door de grote opening samen met de schone korreltjes. Als je dan de kattenbak weer terug schud blijven de grove korrels in de filter hangen. En over blijven alleen nog maar schone korrels. Je zeeft dus als het ware de vuile korrels eruit. Door de kleine lade bovenin, kun je de vieze korrels verwijderen.

poezenparadijs-vinkje Buitengewoon gebruiksvriendelijk
poezenparadijs-vinkje Werkt zonder stroom
poezenparadijs-vinkje Verstelbaar voor grote en kleine katten

Het handige van deze automatische kattenbak is dat hij zonder elektriciteit, knopjes of kabeltjes werkt. Er is dus niets wat kapot kan gaan of vervangen hoeft te worden. Je kunt deze kattenbak dus ook gewoon overal neerzetten en hoeft geen rekening te houden met bijvoorbeeld een stopcontact.

De automatische zelfreinigende kattenbak is geschikt voor alle soorten katten. Je kunt deze kattenbak namelijk in het begin (als je een kitten hebt) omlaag zetten. Zo kan ook jouw kleine kat erbij.

Bekijk ook graag ons filmpje om nog duidelijkere instructies te krijgen.

Algemene informatie:

- Verkrijgbaar in licht bruin
- Afmetingen: 45.7x48.9x53.5 CM
- Gewicht: 3.1 kg