Kattenbak | Volledig automatisch | Met UV lamp | Wit

€549.95  €499.99
Korting: 9%

Streep de kattenbak maar van je to-do-lijst!

Deze compleet automatische kattenbak zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt. Laat het apparaat het werk doen en geniet van comfort en gebruiksgemak van deze super-luxe kattenbak. Via een app kun je alle gebruik maken van alle functies.
Met de Ultra Self-Cleaning Kattenbak hoef je de kattenbak dagenlang niet te scheppen, schoonmaken of bij te vullen. En omdat veiligheid bij ons voorop staat, is de kattenbak voorzien van beschermende veiligheidssensoren. Deze zorgen ervoor dat de kattenbak zich alleen verschoond als je kat uit de bak is. Dit kattentoilet herkent zelf als de kat is geweest en gaat vervolgens schoonmaken.

Er is zelfs een gezondheidsteller die bijhoudt hoe vaak je kat gebruik maakt van het toilet. Dit is een handige manier  om vroege tekenen van een gezondheidsprobleem te herkennen. Met de meegeleverde afdekking geef je, je kat een comfortabel afgedekt toilet.

Waarom velen voor dit product kiezen:

poezenparadijs-vinkje Verwijdert automatisch vies grit
poezenparadijs-vinkje  Innovatieve anti-geur functie
poezenparadijs-vinkje  Hoog gebruiksgemak via de App
poezenparadijs-vinkje  Nagenoeg geluidsloos
poezenparadijs-vinkje  Met gecertificeerde antibacteriële uv-lamp

De kattenbak kan helemaal uit elkaar worden gehaald om de onderdelen te wassen. Dit hoeft echter maar heel zelden te gebeuren aangezien de kattenbak zichzelf compleet kan reinigen. De bak met het vuile grint hoeft meestal maar om de 5 dagen te worden verschoond. Optimaal dus voor een weekendje weg! Via het LED display kun je de status van de kattenbak zien. De ingang van de kattenbak is 30 cm en hierdoor geschikt voor kleine tot middelgrote katten.

Check in ons filmpje hoe de kattenbak er van binnen uit ziet: https://www.youtube.com/watch?v=aKxqTKdbHDM

Algemene informatie:
- Afmetingen: 655x642x605mm
- Grootte opening: 30 cm
- Gewicht: 12 kg
- Inhoud: 3 liter
- Kabel 100V-240V