Gesloten kattenbak met deksel en boven opening | Opvouwbaar

€69.99  €49.99
Korting: 29%

Uitverkocht

Ruime grijze gesloten kattenbak met dubbele ingang

Dit kattentoilet is buiten de opening van voren en de opening van boven, geheel gesloten. De kat komt binnen via het klapdeurtje aan de voorkant en kan er bovenaan weer uitklimmen. Bovenin is er een gedeelte aangebracht dat kattensteentjes kan opvangen. Zodoende slingeren er minder tot geen steentjes buiten de kattenbak.

Het onderste deel van de kattenbak is een lade die je gemakkelijk uit kunt trekken. Hierdoor kan het kattengrind snel bijgevuld worden en maak je de kattenbak snel schoon. Met het bijgeleverde schepje kun je de vervuilde kattenkorrels verwijderen. Mocht je de bak grondig schoon willen maken kan dit ook gemakkelijk zonder de hele kattenbak te moeten afbreken.

Deze kattenbak deksel is ook erg handig als je kat wel eens uit logeren gaat. Je kunt deze kattenbak namelijk helemaal inklappen tot een compact pakket en meenemen. Als de bak is ingeklapt neemt hij net zo weinig ruimte in als een aktekoffer. Ideaal om mee te nemen in je (kleine) auto. Een kat houdt niet zo van veranderingen, dus is het slim om je kat zich zo veel mogelijk op zijn gemak te laten voelen. Met het eigen kattentoilet gaat dat veel sneller.

Alles voor jouw kat:

poezenparadijs-vinkje  2 openingen, boven en aan de voorkant
poezenparadijs-vinkje   Makkelijk op- en af te bouwen (incl. instructies, iedereen kan het)
poezenparadijs-vinkje   Inclusief schepje
poezenparadijs-vinkje   Anti-grit bovenkant

Algemene informatie:
- Verkrijgbaar in grijs
- Afmetingen: 40x44x39CM
- Gewicht: 2.5 kg
Lees de Review
Super handig! Je kunt hem volledig inklappen. Mijn kat snapte gelijk dat hij ook aan de bovenkant naar buiten kan gaan. Aanrader.
Datum toegevoegd: 14/04/2022 door Jolanda