Katten bak | Automatisch | Wit

Nog maar enkele stuks op voorraad:

Nooit meer zelf de kattenbak omscheppen? Kies voor comfort en gebruiksgemak met deze luxe ei-vormige kattenbak. Op het eerste gezicht oogt deze handige automatische kattenbak niet gelijk als een katten-wc. Door de vorm en het gebruikte materiaal past het goed in elke woning. Ook de kleur is mooi maar onopvallend. Dit kattentoilet is ideaal voor als je vaak van huis bent, het druk hebt of gewoon jezelf de luxe wilt gunnen van een vervelend taakje minder op je to-do lijst!

De ultieme voordelen van deze kattenbak:

poezenparadijs-vinkje Een week niet verschonen
poezenparadijs-vinkje Alles inclusief
poezenparadijs-vinkje Minimaal geluid onder 25 db
poezenparadijs-vinkje Anti-grit rooster voor een schoon huis

Hoe werkt een automatische kattenbak nou eigenlijk?

Wij hebben een handig filmpje gemaakt zodat je precies kunt zien wat er binnenin jouw kattentoilet gebeurt. Hieronder kun je dit ook nalezen:
Nadat je het kattentoilet hebt opgebouwd en de stekker in het stopcontact hebt gestopt, gaat deze ook al gelijk van start. Door high-tech innovatieve druksensoren herkent het poezentoilet wanneer er een behoefte gedaan is. De sensoren zijn enorm nauwkeurig, dus ook geschikt voor kleine katten of kittens. Zij zijn namelijk al gevoelig bij een gewicht van 0.01kg!
Als de automatische kattenbak herkent dat de kat geweest is, zal deze na 5 minuten een scan uitvoeren. Deze scan zorgt ervoor dat er niet onnodig wordt schoongemaakt. Als de scan herkent dat er uitwerpselen aanwezig zijn, zal hij met een soort hark door het grint heen gaan. De vieze grintkorrels zullen onder in het reservoir terecht komen.

De automatische kattenbak maakt een maximaal geluid van 25 decibel, dit is te vergelijken met het zachte ruisen van boomblaadjes. De bodem van de kattenbak is geriffeld, niet glad, zodat de hark van de kattenbak beter zijn werk kan doen en zodat er minder snel kattengritbrokken aan de bodem blijven plakken.
De ingebouwde hark heeft een hoek van 70°. Hierdoor zal deze nooit in contact komen met de uitwerpselen maar deze alleen aan de kant schuiven. Een ander groot voordeel van de kattenbak is dat er voorin een klein anti-grit-roostertje aanwezig is. Zo verliest de kat het grit dat nog onder aan de pootjes plakt voordat hij het toilet verlaat.
Mocht het zo zijn dat je de kattenbak na een tijdje toch een keer zelf grondig wilt schoonmaken, kunnen alle onderdelen losgehaald en gewassen worden.

Hoe lang kun je een automatische kattenbak gebruiken? De opvangpak voor het vieze kattengrint is 2 liter. Hierdoor kan de kattenbak makkelijk 1 week draaien voordat de bak geleegd hoeft te worden.
Gebruikt de kattenbak niet te veel stroom? De automatische kattenbak draait alleen als de kat ook erin geweest is. In de tussentijd verbruikt het geen stroom. Daarom gebruikt de bak maar 6 kw voor 300 schoonmaakbeurten.

Let op: niet alle kattenbakkorrels zijn geschikt voor deze kattenbak. Kristal, Tofu en houtkorrels zijn niet geschikt. Alle andere korrels kun je wel gebruiken.

Algemene informatie:

- Afmetingen: 77 x 46 x 44.5cm
- Kabel: 220-240V
- Gewicht: 5 kg
- Inhoud opvangbak: 2 liter