Privacyverklaring

Privacyverklaring

Het Poezenparadijs respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw naam en adres gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij bewaren nooit betaalgegevens van de klant.

  •     Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en telefoonnummer nodig om de bestelling uit te voeren en je van de status daarvan op de hoogte te houden.
  •     Als je bij Het Poezenparadijs een account aanmaakt, bewaren wij deze gegevens op een beveiligde server. Bij jouw account slaan we informatie op zoals naam en adres, telefoonnummer, e-mail adres en order- en aflevergegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  •     Persoonlijke betaalgegevens van de klant worden nooit opgeslagen door Het Poezenparadijs; dus credit card gegevens, bank gegevens en dergelijke worden door ons niet opgeslagen.

Het Poezenparadijs zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen/geven en zal jouw persoonsgegevens uitsluitend gebruiken om jouw bestelling uit te voeren. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Wij waarderen het vertrouwen dat je in Het Poezenparadijs stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan.

Mocht je toch vragen hebben m.b.t. uw gegevens, dan kun je altijd jouw vraag bij ons stellen. Je krijgt dan altijd binnen 24 tot 48 uur een antwoord.

Terug