Over ons

Wij staan samen als team voor de klant en zijn kat klaar. Want ons motto ‘de kat is koning’ nemen wij serieus. Bij ons kun je terecht voor al je poezenbenodigdheden en vind je veel informatie. Ons team heeft zelf ook katten en wij hebben zelfs een paar katten in onze eigen winkel rondlopen. Kom ze gezellig leren kennen! Gelukkig is er een groot team voor de logistiek en klantenservice en word je dus bij ons altijd goed geholpen.

Katten
Waarom wij een winkel zijn begonnen voor kattenbenodigdheden? Omdat wij vinden dat elke kat een leuke mand, voerbak of kattenbak verdient. Het is onze passie en onze missie om elke kat, koning te maken. Daarom staan wij voor je klaar en kunnen wij kijken wat bij jouw huis en vooral bij jouw kat past om een perfecte krabpaal of mand te vinden.

Gemakkelijk bestellen
Vooral als je online besteld is het belangrijk dat alles duidelijk is. Daarom zijn de meeste van onze producten voorzien van foto’s en filmpjes. Ook mag je altijd contact met ons opnemen en helpen wij je graag verder. De productinformatie wijst zich vaak vanzelf, maar mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, stel graag je vraag!

Prijzen
Als team van het poezenparadijs vinden wij het belangrijk, dat iedereen zich kwalitatief goede en vooral ook leuke kattenspullen kan veroorloven. Daarom proberen wij de prijzen zo laag mogelijk te houden. Aan de andere kant verkopen wij wel alleen de meest luxe producten en gebruiken wij de meeste producten ook zelf voor onze eigen katten. Ook is het voor ons van belang dat jij als klant een prettige koopervaring bij ons beleeft. Je hoeft niet lang naar een parkeerplaats te zoeken en benzine of parkeergeld kwijt te zijn. Je kunt op elk moment van de dag, op zeven dagen per week en wanneer het jou uitkomt lekker bij ons winkelen.

Terug