Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1.
Een overeenkomst komt tot stand op het moment van het plaatsen van een bestelling. De klant heeft het recht om binnen 7 dagen na datum van de levering af te zien van deze aankoop. Indien de klant zich bedenkt en afziet van de aankoop, zal Het Poezenparadijs het volledige bestelbedrag retourneren aan de klant. Het poezenparadijs zal dit bedrag retourneren binnen twee weken nadat alle geretourneerde artikelen door Het Poezenparadijs retour zijn ontvangen. Het Poezenparadijs retourneert niet de door de klant betaalde verzendkosten.

Artikel 2.
Alle artikelen mogen geruild worden voor andere artikelen of geld retour, mits niet gebruikt en in de onbeschadigde verpakking retour gezonden. De termijn om artikelen te retourneren is 21 dagen, ingaand na ontvangst van uw bestelling. De klant dient het product welke geretourneerd dient te worden eerst terug te sturen alvorens Het Poezenparadijs een soortgelijk product opstuurt als ruiling.

Artikel 3.
Afwijkingen in teksten, plaatjes en foto's kunnen geen aanleiding geven tot ontbinding van de koop of schadevergoeding. Het Poezenparadijs heeft haar uiterste best gedaan om het assortiment zo realistisch mogelijk weer te geven.

Artikel 4.
Als de afnemer financieel in gebreke blijft, is Het Poezenparadijs gemachtigd de koop te ontbinden. Eventuele incassokosten zijn voor de afnemer.

Artikel 5.
Indien Het Poezenparadijs niet binnen 30 dagen de bestelling heeft geleverd, dan mag de klant de order zonder verdere kosten annuleren en zal het orderbedrag in het geheel binnen twee weken worden teruggestort.

Artikel 6.
De aangegeven levertijd van 1 tot 2 werkdagen is indicatief. Helaas doet de post er in zeldzame gevallen iets langer over. Ook kan het (zeldzaam!) voorkomen dat wij het door u bestelde artikel onverhoopt niet meer in voorraad hebben. Het Poezenparadijs behoudt zich het recht om de levering in delen op te sturen. De afnemer is hierbij geen extra verzendkosten verschuldigd.

Artikel 7.
Bestellingen die door de brievenbus kunnen, zullen door Het Poezenparadijs via brievenbuspost worden gestuurd. Grote en waardevolle bestellingen zullen worden verstuurd via pakketpost met trackingnummer. Het Poezenparadijs is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte post. Indien post is zoekgeraakt zullen wij wel altijd naar een oplossing zoeken met de klant.

Artikel 8.
Indien er een bestelling is zoekgeraakt in de post, heeft Het Poezenparadijs tot 3 weken de tijd nodig om uit te vinden wat er met het pakje is gebeurd. De klant is verantwoordelijk voor het correct invullen van het afleveradres. Indien de klant een foutief afleveradres doorgeeft bij de bestelling dan is Het Poezenparadijs niet verantwoordelijk voor het zoekraken van de bestelling.

Artikel 9.
Het Poezenparadijs behoudt het recht de prijzen op haar website bij te stellen.

Artikel 10.
Het Poezenparadijs is niet aansprakelijk voor misverstanden of miscommunicaties betreffende de bestelling door internet of telefonisch contact.

Artikel 11.
Bedrijfsgegevens:
Djazz Trading CV
Bart van Slobbestraat 25A
6471WV Eygelshoven
KVK: 52953378
BTWnr: NL850681601B01

Terug