Waterfontein kat | Automatisch | 3 filters | W3

€39.99

Nieuw bij het Poezenparadijs:

Deze hippe kattenfontein is gemaakt van ABS-materialen en is ideaal geschikt voor lang en dagelijks gebruik door meerdere huisdieren. Deze waterfontein zorgt de hele dag voor een constante stroom van vers en gefilterd water.
Als de waterpomp aanstaat, is het geluid minimaal hoorbaar. De geluidssterkte bedraagt minder dan 35 dB. Hierdoor kan de kat op een prettige manier genieten van zijn drinkmoment en stoort de fontein ook niet tijdens de nachtrust van de kat.
Stromend water is veel aantrekkelijker voor  huisdieren. De inhoud van 1,1 liter is precies goed voor kleine en middelgrote huisdieren en kan dus ook meerdere dieren voorzien. Het recirculatiemechanisme van de fontein zorgt voor een optimale zuurstofvoorziening van het water.

Redenen voor jouw nieuwe drinkfontein samengevat:

poezenparadijs-vinkje  Innovatief 3 filtersysteem
poezenparadijs-vinkje  Hip uiterlijk met kattenkop
poezenparadijs-vinkje  Authentieke blauwe kleur
poezenparadijs-vinkje  Gebruiksvriendelijk
poezenparadijs-vinkje  Geschikt voor meerdere huisdieren

Gecertificeerd filtersysteem

Daarbij is deze drinkfontein voor katten voorzien van een driefiltersysteem. Deze drie filters bestaan uit onder andere kokosnootschil (voor een betere smaak), ionenextract voor zachter water en medische stenen die voor antibacterieel water zorgen.
Het drievoudige filtersysteem maakt het water, fris, vuilvrij en beter smakend, waardoor jouw lieverd gehydrateerd blijft en een goede gezondheid behoud!

De bovenkant van de waterfontein is in een 30 ° boog gebogen waardoor jouw kat een optimale drinkpositie kan aannemen.

Algemene informatie:
– Met kabel 5V1A adapter
- Met 1.6 watt
– Inhoud 1,1 liter