Drinkfontein kat | automatisch | LCD display | W2

Vandaag nog het drinkgedrag van je kat verbeteren?

Wil je graag dat je kat voldoende drinkt? Dan is deze automatische waterfontein de oplossing voor jou!
Veel drinken en de gezondheid van je kat hangen nauw met elkaar samen. Helaas drinken katten van nature vaak niet genoeg. Deze drinkfontein gaat hier verandering in brengen.
Katten houden namelijk van stromend water. Hier drinken zij het liefst van. Door deze kattenfontein wordt jouw viervoeter de hele dag door voorzien van stromend, gefilterd en zuurstofrijk water. Wie wilt dit nou niet voor zijn kattenvriend?

Deze drinkfontein is bijzonder zacht en heeft een maximaal geluid van 40 db. Door zijn gekantelde bovenkant van een hoek van 15 ° staat hij precies goed zodat jouw kat er makkelijk uit kan drinken. Want comfort is net zo belangrijk!
Dit voorkomt tevens nekklachten en andere gezondheidsproblemen in de toekomst.

Wat deze fontein zo speciaal maakt:

poezenparadijs-vinkje Hoogwaardig LCD display
poezenparadijs-vinkje Exclusieve Smart-Touch knoppen
poezenparadijs-vinkje Ruime inhoud van 1,5 liter
poezenparadijs-vinkje Luxe uiterlijk

Hygiëne en veiligheid

Zijn essentieel aangezien de drinkfontein vaak dagenlang loopt zonder dat jij er naar hoeft om te kijken. Deze kattendrinkfontein reinigt zichzelf continu door de ingebouwde waterfilter. Hij zorgt ervoor dat kattenhaar of andere vuiltjes uit het water worden gehaald en niet door de fontein lopen. Je kunt deze kattenfontein ook zelf een keer per week schoonmaken. Alle onderdelen kunnen worden losgehaald en gewassen. Het materiaal dat gebruikt is bij de productie van jouw kattenfontein is 100% milieuvriendelijk en ongevaarlijk voor katten. Ook wordt er nog een extra filtertje bijgeleverd dat zorgt voor antibacterieel water.  
Je kunt de drinkfontein aansluiten met een kabeltje en een micro usb. De knoppen zijn smart-touch dus reageren al zonder druk. De fontein geeft ook aan als er een probleem met de filter, waterstand of stroom is.

Algemene informatie:
- Stekker van 110-240V
- Inhoud 1.5 L